Sistemụ scaffold Portal

 

(1) Mwube nke scaffold

1) Usoro nrụnye nke portal scaffold bụ nke a: Nkwadebe ntọala → itinye efere ntọala → itinye ntọala → iwulite okpokolo agba abụọ → ịwụnye ogwe osisi → wụnye bọọdụ scaffold → na-etinye eriri ọnụ ụzọ ugboro ugboro, ogwe obe na osisi scaffold na ndabere a.

2) A ghaghị ịgbakọ ntọala ahụ, na akwa akwa nke ballast nke 100mm kwesịrị ịkwanye, na-eme ka mkpọda mmiri na-agbapụta iji gbochie ntugharị.

3) A ga-arụnye oghere nchara nchara site n'otu akụkụ ruo n'akụkụ nke ọzọ, a ga-arụkwa ihe nkedo gara aga mgbe emechara ihe ọzọ.Ntuziaka nrụpụta dị iche na nzọụkwụ ọzọ.

4) Maka nrụnye nke oghere ọnụ ụzọ, a ga-etinye okpokolo agba abụọ n'ime njedebe njedebe, mgbe ahụ, a ga-etinye obe obe maka nhazi, a ga-akpọchikwa efere mkpọchi.Mgbe ahụ, a ga-eguzobe etiti ọnụ ụzọ na-esote.Maka okpokolo agba ọ bụla, a ga-etinye obe obe na efere mkpọchi ozugbo.

5) Cross bridge ka a ga-edobe n'èzí portal ígwè ọkpọkọ ọkpọkọ, na a ga-edozi na-aga n'ihu na kwụ ọtọ na longitudidinally.

6) A ghaghị inye ihe mkpuchi ahụ na njikọ a pụrụ ịdabere na ya na ụlọ ahụ, ebe dị anya n'etiti njikọ ahụ agaghị abụ ihe karịrị 3 nzọụkwụ n'ahịrị, nzọụkwụ 3 kwụ ọtọ (mgbe 20m dị elu) na nzọụkwụ 2 (mgbe ihe mkpuchi ahụ dị elu. 20m).

(2) Mwepụ nke scaffold

1) Nkwadebe tupu ịkwatu scaffold: nyochaa n'ụzọ zuru ezu na scaffold, na-elekwasị anya ma njikọ na ndozi nke fasteners na nkwado usoro izute nchekwa chọrọ;Kwadebe atụmatụ mbibi ahụ dịka nsonaazụ nyocha na ọnọdụ saịtị ma nweta nkwado nke ngalaba dị mkpa;Mepụta ngosi nka nka;Hazie ngere ma ọ bụ akara ịdọ aka ná ntị dịka ọnọdụ ebe a na-akwatu ihe si dị, ma kenye ndị ọrụ pụrụ iche ka ha na-eche nche;Wepu ihe ndị ahụ, wires na ihe ndị ọzọ fọdụrụ na scaffold.

2) A naghị ekwe ka ndị na-arụ ọrụ na-abụghị ndị na-arụ ọrụ banye n'ebe ọrụ ebe a na-ewepụ shelves.

3) Tupu iwepu etiti ahụ, a ga-eme usoro nnabata nke onye na-ahụ maka owuwu na saịtị.Mgbe ị na-ewepụ etiti ahụ, a ga-enwerịrị onye pụrụ iche ga-enye iwu, ka o wee nweta elu na ala nkwughachi na imekọ ihe ọnụ.

4) Usoro mwepụ ga-abụ na a ga-ebu ụzọ wepụ akụkụ ndị e wuru na mbụ, a ga-ewepụkwa akụkụ ndị e wuru na mbụ.Usoro mwepụ nke ịkwatu ma ọ bụ ịkwatu ala amachibidoro nke ọma.

5) A ga-ewepụ akụkụ ndị edoziri oyi akwa site na oyi akwa na scaffold.Mgbe a na-ewepụ akụkụ ikpeazụ nke riser, a ga-edozi nkwado nwa oge maka nkwado tupu ewepụ akụkụ ndị edoziri na nkwado.

6) A ga-ebufe akụkụ scaffold ndị a chụpụrụ n'ala n'oge, na ịwụpụ site na ikuku ka amachibidoro.

7) A ga-ehichapụ akụkụ ndị na-emepụta ihe na-ebuga na ala n'oge.Tinye ihe mgbochi mgbochi dị ka achọrọ, ma chekwaa ma kpokọta dịka ụdị na nkọwapụta siri dị.


Oge nzipu: Mee-17-2022