Tur Pabrik

Tianjin Minjie Steel Co., Ltd

Tianjin Minjie steel Co., Ltd diadegkeun dina 1998. Pabrik urang leuwih ti 70000 méter pasagi, ngan 40 kilométer ti palabuhan XinGang, nu port pangbadagna di kalér Cina.

Poto pabrik

Siap milarian langkung seueur?Mimitian ayeuna!