KAMI PRODUSEN PROFESIONAL JEUNG EKSPOROR PRODUK BAJA.

SARENG ANJEUN SAGALA LENGKAH.

Pausahaan ieu lokasina di Tianjin, Cina, deukeut ka port dagang,
kalawan angkutan ékspor merenah.Tim profésional kalayan sapuluh taun perdagangan asing sareng pangalaman ékspor ngarepkeun damel sareng anjeun.

MISI

PERNYATAAN

Tianjin Minjie steel Co., Ltd diadegkeun dina 1998. Pabrik urang leuwih ti 70000 méter pasagi, ngan 40 kilométer ti palabuhan XinGang, nu port pangbadagna di kalér Cina.
Kami produsén profésional sarta éksportir pikeun steel products.The produk utama anu pre galvanized pipe baja, hot dip galvanized pipe, dilas pipe baja, pasagi & rectangular tube na Parancah products.We dilarapkeun pikeun jeung narima 3 patents.They mangrupakeun pipa alur, pipe taktak. sarta victaulic pipe .Peralatan manufaktur kami ngawengku 4 garis produk pre-galvanized, 8ERW garis produk pipe baja, 3 panas-dipped galvanized prosés lines.According kana standar GB, ASTM, DIN, JIS.The produk anu di handapeun sertifikasi kualitas ISO9001.

Minjie steel geus ngarasakeun gawé babarengan pikaresepeun jeung babaturan internasional tur diwanohkeun ngembangkeun umum tina ékonomi internasional.

panganyarna

WARTA

  • Mangpaat Ngarojong Steel

    Ngarojong baja, ogé katelah prop baja atawa shoring, mangrupakeun komponén baja dipaké pikeun nyadiakeun rojongan kana wangunan atawa struktur.Aranjeunna mibanda rupa-rupa aplikasi, utamana kaasup handap: 1. Proyék Konstruksi: Salila konstruksi, ngarojong baja dipaké pikeun nahan ...

  • WILUJENG WILUJENG NGANJUNGI BOOTH KAMI –24-27 Séptémber 2024

    Dear Sir / Madam, Atas nama Minjie Steel Company, Kami pleased manjangkeun uleman ikhlas kami pikeun anjeun hadir dina Construct Iraq & Energy International Trade Pameran, nu bakal dilaksanakeun di Irak ti 24 September nepi ka 27, 2024. C.. .

  • Galvanized Rectangular Tube

    tabung rectangular Galvanized boga rupa-rupa aplikasi alatan résistansi korosi maranéhanana, durability, sarta versatility.Ieu sababaraha kagunaan umum: 1. Konstruksi sareng Gedong: - Dipaké pikeun pangrojong struktur dina wangunan, kalebet pigura, kolom, sareng balok.- Biasa...

  • U Channel Steel boga rupa-rupa aplikasi dina sagala rupa proyék konstruksi jeung industri

    U Channel Steel boga rupa-rupa aplikasi dina sagala rupa proyék konstruksi jeung industri.Di dieu aya sababaraha wewengkon aplikasi utama: 1. Struktur Gedong: Dipaké pikeun ngarojong balok, kolom, sarta komponén struktural séjén, nyadiakeun kakuatan tambahan sarta stabilitas....

  • H pigura Parancah

    Parancah pigura H, ogé katelah pigura H atanapi Parancah pigura mason, loba dipaké dina industri konstruksi alatan kesederhanaan, stabilitas, sarta versatility na.Ieu sababaraha aplikasi umum tina parancah pigura H: 1. Konstruksi Gedong: - Exterior sareng Inte...