Produsén tina bahan wangunan kualitas luhur

jasa

Tianjin Minjie baja CO., LTD didirikan dina 1998. Hal ieu lokasina di Perekonomian sarta ngembang Parabot tina JingHai, occupying wewengkon leuwih ti 70,000 méter pasagi, ngan 40 kilométer ti port XinGang, nu port pangbadagna di kalér Cina .

Mangga wartosan kami lamun perlu

produk urang anu lega dilarapkeun ka mesin, konstruksi baja, wahana tatanén sarta rumah kaca, industri otomatis, kareta api, pager jalan raya, struktur jero wadahna, parabot jeung lawon baja.

Taros Kami