JEMI PRODHUES DHE EKSPORTUES PROFESIONAL PËR PRODUKTET E ÇELIKUT.

ME JU CDO HAP.

Kompania ndodhet në Tianjin, Kinë, afër portit tregtar,
me transport të përshtatshëm për eksport.Një ekip profesional me dhjetë vjet përvojë të tregtisë së jashtme dhe eksportit pret të punojë me ju.

MISIONI

DEKLARATA

Tianjin Minjie çeliku Co, Ltd, është themeluar në vitin 1998. Fabrika jonë ka më shumë se 70000 metra katrorë, vetëm 40 kilometra nga porti XinGang, i cili është porti më i madh në veri të Kinës.
Ne jemi një prodhues dhe eksportues profesional për produktet e çelikut. Produktet kryesore janë tuba çeliku të galvanizuar paraprakisht, tuba e galvanizuar me zhytje të nxehtë, tub çeliku të salduar, tub katror dhe drejtkëndor dhe produkte skele. Kemi aplikuar dhe kemi marrë 3 patenta. Ata janë tub groove, tub shpatullash dhe tub victaulic. Pajisjet tona të prodhimit përfshijnë 4 linja produktesh të para-galvanizuara, linja prodhimi të tubave të çelikut 8ERW, 3 linja procesi të galvanizuara me zhytje të nxehtë. Sipas standardit të GB, ASTM, DIN, JIS. Produktet janë nën certifikimin e cilësisë ISO9001.

Çeliku Minjie ka pasur bashkëpunim të këndshëm me miqtë ndërkombëtarë dhe ka promovuar zhvillimin e përbashkët të ekonomisë ndërkombëtare.

e fundit

LAJME

 • MIRË SE VINI TË VIZITONI STAMBEN TONË – 24-27 Shtator 2024

  I nderuar Zotëri/Zonjë, Në emër të Minjie Steel Company, kam kënaqësinë t'ju dërgoj ftesën tonë të sinqertë për të marrë pjesë në ekspozitën e Tregtisë Ndërkombëtare Construct Iraq & Energy, e cila do të mbahet në Irak nga 24 deri më 27 shtator 2024. C.. .

 • Tub katror i galvanizuar

  Aplikimet e tubave katrorë të galvanizuar përfshijnë: 1. Inxhinieri ndërtimi: Përdoret për mbështetëse strukturore, korniza, skela, etj.3. Lehtësirat e transportit: Përdoren për të bërë hi...

 • Tuba çeliku pa tegel

  Tubat e çelikut pa qepje përdoren në industri dhe aplikacione të ndryshme për shkak të qëndrueshmërisë, forcës dhe besueshmërisë së tyre.Këtu janë disa aplikime të zakonshme: 1. Industria e naftës dhe gazit: Tubat e çelikut pa tela përdoren gjerësisht në industrinë e naftës dhe gazit për transportin...

 • Dërrasat e skelave, të njohura gjithashtu si dërrasat e ecjes, janë komponentë thelbësorë në ndërtim dhe aplikime të ndryshme industriale.

  Qëllimi i tyre kryesor është të ofrojnë një platformë të sigurt dhe të qëndrueshme për punëtorët që të qëndrojnë, të ecin dhe të vendosin mjete ose materiale kur punojnë në lartësi.Këtu janë disa aplikime kryesore të dërrasave të ecjes së dërrasave të skelave: 1. Ndërtimi dhe mirëmbajtja e ndërtesave - E jashtme dhe e brendshme...

 • Tubat prej çeliku të salduar kanë një gamë të gjerë aplikimesh në industri të ndryshme për shkak të forcës, qëndrueshmërisë dhe kostos së tyre.

  Këtu janë disa nga aplikimet kryesore: 1. Ndërtimi dhe Infrastruktura: - Sistemet e Ujit dhe Kanalizimit: Përdoren për furnizimin me ujë dhe tubacionet e ujërave të zeza për shkak të aftësisë së tyre për të përballuar presionin e lartë dhe stresin mjedisor.- Mbështetje Strukturore: Të punësuar në ndërtimin e fr...