Produsen bahan bangunan kualitas dhuwur

LAYANAN

Tianjin Minjie baja CO., Ltd iki diadegaké ing taun 1998 iki dumunung ing Economic Digital Zone saka JingHai, manggoni wilayah liyane saka 70.000 meter persegi, mung 40 kilometer saka port XinGang, kang port paling gedhe ing lor China .

Hubungi kita yen perlu

Kita produk sing digunakake Applied kanggo mesin, construction baja, kendaraan tetanèn lan griya ijo, industri otomatis, railway, pager dalan, struktur utama wadhah, Furnitur lan kain baja.

Contact Us

Tampilan Online Chat!