WE ARE PROFESSIONAL PRODUSEN lan Eksportir kanggo PRODUK STEEL.

KARO KOWE SETIAP LANGKAH.

Perusahaan iki dumunung ing Tianjin, China, cedhak karo pelabuhan dagang,
kanthi transportasi ekspor sing trep.Tim profesional kanthi sepuluh taun pengalaman perdagangan lan ekspor manca looking forward kanggo nggarap sampeyan.

KAREP

STATEMENT

Tianjin Minjie steel Co., Ltd didegaké ing taun 1998. Pabrik kita luwih saka 70000 meter persegi, mung 40 kilometer saka pelabuhan XinGang, yaiku pelabuhan paling gedhe ing sisih lor China.
We are Produsèn profesional lan eksportir kanggo produk baja.Produk utama yaiku pipa baja pra galvanis,pipa galvanis hot dip,pipa baja las,tabung persegi&persegi panjang lan produk scaffolding.We nglamar lan nampa 3 paten. lan pipa victaulic .Peralatan manufaktur kita kalebu 4 jalur produk sing wis galvanis, jalur produk pipa baja 8ERW, 3 jalur proses galvanis sing dicelup panas. Miturut standar GB, ASTM, DIN, JIS. Produk kasebut ana ing sertifikasi kualitas ISO9001.

Baja Minjie wis seneng kerjasama karo kanca-kanca internasional lan ningkatake pembangunan umum ekonomi internasional.

bubar

PAWARTA

  • Pipa baja mulus

    Pipa baja sing mulus digunakake ing macem-macem industri lan aplikasi amarga daya tahan, kekuatan, lan linuwih.Ing ngisor iki sawetara aplikasi umum: 1. Industri Minyak lan Gas: Pipa baja sing mulus digunakake ing industri minyak lan gas kanggo transportasi ...

  • STEEL WALK BOARDS

    "Papan lumaku baja" biasane digunakake ing situs konstruksi lan bangunan kanggo nyedhiyakake platform lumampah sing aman, ngidini para pekerja bisa nindakake tugas ing dhuwur tanpa risiko slip utawa tiba.Ing ngisor iki sawetara aplikasi: 1. Konstruksi: Ing situs bangunan, buruh ...

  • platform industri listrik China kang dilereni soko tugas

    Platform sing ditundha industri listrik China wis resmi diluncurake bubar, sing nandhani lompatan sing luar biasa ing lapangan operasi dhuwur ing China.Miturut lapuran, platform sing digantung ing industri listrik China minangka jinis anyar listrik dhuwur ...

  • Pipa Baja Galvanis ing China: Mbangun Masa Depan Ijo

    Ing taun-taun pungkasan, kanthi perkembangan ekonomi China kanthi cepet lan proses urbanisasi sing cepet, panjaluk baja ing macem-macem lapangan kayata teknik konstruksi, transportasi, lan industri energi terus saya tambah.Minangka bangunan penting ...

  • Produk Platform Scaffolding Anyar Diluncurake ing China

    Dear Readers, Bubar, industri scaffolding ing China wis ngrambah temonan pinunjul: introduksi saka produk platform mentas dirancang, kang bakal nyedhiyani platform digunakake luwih efisien lan aman kanggo proyek construction.Minangka salah sawijining komponen utama ...