Производител на високо квалитетни градежни материјали

УСЛУГИ

Тијанџин Minjie челик CO., Ltd е основана во 1998 година се наоѓа во економска и развојна зона на Jinghai, окупаторската површина повеќе од 70.000 квадратни метри, на само 40 километри од Порт Xingang, што е најголемото пристаниште во северниот дел на Кина .

Ве молиме контактирајте не ако е потребно

Нашите производи се широко се применува машини, челична конструкција, земјоделски возила и стаклена градина, авто индустрија, железница, автопат ограда, сад внатрешната структура, мебел и челик ткаенина.

Контактирајте не