Ringkesan Perusahaan

Babagan awake dhewe

Pambuka pabrik

Tianjin Minjie steel Co., Ltd didegaké ing taun 1998. Pabrik kita luwih saka 70000 meter persegi, mung 40 kilometer saka pelabuhan XinGang, yaiku pelabuhan paling gedhe ing sisih lor China.
We are Produsèn profesional lan eksportir kanggo produk baja.Produk utama yaiku pipa baja pra galvanis,pipa galvanis hot dip,pipa baja las,tabung persegi&persegi panjang lan produk scaffolding.We nglamar lan nampa 3 paten. lan pipa victaulic .Peralatan manufaktur kita kalebu 4 jalur produk pra-galvanis, jalur produk pipa baja 8ERW, 3 jalur proses galvanis sing dicelup panas. Miturut standar GB, ASTM, DIN, JIS. Produk kasebut ana ing sertifikasi kualitas ISO9001

Ngatur mode    

   Output taunan saka macem-macem pipe luwih saka 300 ewu ton.We wis dijupuk sertifikat pakurmatan ditanggepi dening pamaréntah kotamadya Tianjin lan kualitas Tianjin supervising biro yearly.Our produk sing digunakake Applied kanggo mesin, construction baja, kendaraan tetanèn lan griya ijo, industri otomatis railway, pager dalan, struktur njero wadhah, Furnitur lan kain baja.
Perusahaan kita duwe penasehat teknik profesional kelas cemara ing China lan staf sing apik banget kanthi teknologi profesional. Produk wis didol ing saindenging jagad.Kita pitados bilih produk lan layanan kualitas dhuwur bakal dadi choice.Hope paling apik kanggo njaluk dateng lan support.Looking nerusake kanggo long term lan kerjasama apik karo sampeyan tulus.

1fa46e64d2c3aece6e327863c06a3b2
a913cef42bfd9b7e94d0498b9df0c9f
dd593161e8fb40b484fb7d2f3f634df
1fa46e64d2c3aece6e327863c06a3b2
5045715796aabc9df6d0f9c31f7f493

 

Jinis bisnis pabrikan lokasi Tianjin, China(Daratan)
Produk Utama Pipa baja pra-galvanis, pipa baja galvanis hot dip, pipa baja las, tabung persegi galvanis panas / tabung persegi panjang, tabung persegi / persegi panjang pra galvanis, tabung persegi ireng / persegi panjang Total Karyawan 300---500 wong
Taun Madeg 1998 Sertifikasi Produk CE, ISO, SGS
Pasar Utama Australia, Asia Tenggara, Afrika, Amerika Kidul