Ihtisar parusahaan

Tentang Kami

bubuka pabrik

Tianjin Minjie steel Co., Ltd diadegkeun dina 1998. Pabrik urang leuwih ti 70000 méter pasagi, ngan 40 kilométer ti palabuhan XinGang, nu port pangbadagna di kalér Cina.
Kami produsén profésional sarta éksportir pikeun steel products.The produk utama anu pre galvanized pipe baja, hot dip galvanized pipe, dilas pipe baja, pasagi & rectangular tube na Parancah products.We dilarapkeun pikeun jeung narima 3 patents.They mangrupakeun pipa alur, pipe taktak. jeung pipa victaulic .Alat manufaktur kami ngawengku 4 garis produk pre-galvanized, 8ERW garis produk pipe baja, 3 panas-dipped garis prosés galvanized.According kana standar GB, ASTM, DIN, JIS.The produk anu di handapeun sertifikasi kualitas ISO9001

Atur mode    

   Kaluaran taunan tina rupa-rupa pipa langkung ti 300 rébu ton. Kami parantos nampi sertipikat kahormatan anu dikaluarkeun ku pamaréntah kota Tianjin sareng biro pengawasan kualitas Tianjin produk taunan. karéta api, pager jalan raya, struktur jero wadahna, jati jeung lawon baja.
Pausahaan urang owns kelas firs panaséhat téhnik profésional di Cina jeung staffs unggulan jeung produk technology.The profésional geus dijual ka sakuliah dunya.Kami yakin yén produk jeung jasa kualitas luhur urang bakal pilihan pangalusna anjeun.Hope meunang kapercayaan anjeun sarta support.Looking maju ka jangka panjang sarta gawé babarengan alus sareng anjeun tulus.

1fa46e64d2c3aece6e327863c06a3b2
a913cef42bfd9b7e94d0498b9df0c9f
dd593161e8fb40b484fb7d2f3f634df
1fa46e64d2c3aece6e327863c06a3b2
5045715796aabc9df6d0f9c31f7f493

 

Jenis Usaha produsén Lokasi Tianjin, Cina (Daratan)
Produk Utama Pipa baja pra-galvanis, pipa baja galvanis hot dip, pipa baja dilas, pipa galvanis kuadrat / rectangular dip panas, tabung kuadrat / rectangular pra galvanis, pipah pasagi hideung / rectangular Total Pagawe 300---500 urang
Taun Ngadegkeun 1998 Sertifikasi produk CE, ISO, SGS
Pasar Utama Australia, Asia Tenggara, Afrika, Amérika Kidul