O fale gaosi Saina o loʻo manaʻomia vave le tele o pusa gaogao

Talu mai le faʻamaʻi o le faʻamaʻi, o laina uumi o vaʻa o loʻo faʻatali mo nofoaga i fafo atu o Los Angeles uafu ma Long Beach uafu, o taulaga tetele e lua i le itu i sisifo o Amerika i Matu, sa avea pea ma faʻalavelave faʻaalia o faʻalavelave faʻafuaseʻi o felauaiga i le lalolagi.I aso nei, o le tumutumu o uafu tetele i Europa e foliga mai e leai se eseesega.

Faatasi ai ma le faʻateleina o faʻaputuga o oloa e leʻi tuʻuina atu i totonu o le uafu o Rotterdam, ua faʻamalosia kamupani vaʻa e ave le faʻamuamua i pusa uta e tumu i oloa.O atigipusa gaogao, e taua tele mo tagata Asia e auina atu i fafo, o loʻo maileia i totonu o lenei nofoaga tele e auina atu i fafo i Europa.

Na ta‘ua e le uafu o Rotterdam i le Aso Gafua e faapea, ua matuā maualuga le tele o le fanua e teu ai oloa i totonu o le uafu i Rotterdam i nai masina talu ai ona ua lē o toe iai le taimi o le faasologa o vaa o le sami ma ua toe faaopoopo le taimi e nonofo ai container mai fafo.O lea tulaga ua mafua ai ona ave e le uafu ni container gaogao i le faleteuoloa i nisi o tulaga e faaitiitia ai le pisi o le fanua.

Ona o le ogaoga o faʻamaʻi faʻamaʻi i Asia i nai masina ua tuanaʻi, o le tele o kamupani vaʻa ua faʻaititia muamua le numera o vaʻa mai le konetineta o Europa i Asia, ma mafua ai le mauga o pusa gaogao ma pusa o loʻo faʻatali mo le auina atu i fafo i taulaga autu o Europa i matu. .O loʻo faʻamalosia foi e Saina lenei mataupu.O loʻo matou vaʻavaʻai foi mo isi auala e faʻamautinoa ai le taimi ma le saogalemu o felauaiga o oloa a tagata faʻatau.


Taimi meli: Iuni-29-2022